Diensten en oplossingen van Have-IT

Altijd actueel inzicht in uw bedrijfsgegevens, liefst met één druk op de knop? Have-IT maakt het mogelijk. Wij maken organisaties succesvoller met behulp van IT. Dit doen wij door het inzetten van onze kennis. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van Microsoft Office en .NET en ontwikkelen op maat gemaakte kantooroplossingen voor organisaties. Oplossingen waarmee u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en succesvoller kunt ondernemen.

Wij hebben al veel gerenommeerde bedrijven geholpen om sneller en effi ciënter te kunnen werken. Bekijk onze referenties.

Wilt u weten wat Have-IT voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of download onze factsheet.

Microsoft Access

Microsoft Access is een solide database-applicatie voor het bijhouden van grote hoeveelheden bedrijfsgegevens. Have-IT heeft specialisten in dienst die alle ins & outs van dit ontwikkel- programma kennen. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over welke oplossing voor uw organisatie het beste is. Dat kan bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe Access database zijn, het anders inrichten van uw huidige database, of het ontwikkelen van een Access webapplicatie, zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw data.

Microsoft Excel

Excel wordt in de meeste organisaties gebruikt als hulpmiddel voor de administratie en om rapportages te maken. Maar vaak is het maken van bruikbare sheets een nogal tijdrovend karwei. Have-IT heeft specialisten in dienst die u kunnen helpen met het automatiseren van Excel. Het resultaat? Binnen enkele seconden beschikt u over de gewenste sheets met bruikbare informatie. Dit bespaart u veel tijd!

Access database in de Cloud

Altijd en overal bij uw bedrijfsgegevens kunnen. Dat is het idee achter Access in de Cloud. Een oplossing die het mogelijk maakt dat uw medewerkers vanaf iedere locatie bij de centrale informatie in uw database kunnen. Met Access in de Cloud bent u verzekerd van een flexibele oplossing die makkelijk met u meegroeit. Have-IT heeft experts in dienst die toepassingen voor Access ontwikkelen en beheren als Cloud oplossing. Hierbij staat een veilige verbinding met uw database voorop.

Microsoft .NET

.NET kent geen beperkingen in capaciteit en is hierdoor de ideale programmeertaal voor grote hoeveelheden data en grote aantallen gebruikers. Wij gebruiken .NET om krachtige desktop- en webapplicaties voor bedrijven te ontwikkelen. Zo zetten onze .NET programmeurs uw SQL database snel en vakkundig om in een online omgeving, waarna u kunt profiteren van de voordelen van online werken.

Detachering

Have-IT garandeert kwaliteit en continuïteit door het maken van de juiste match! Ervaren programmeurs die beschikken over de juiste vaardigheden waar uw organisatie naar op zoek is. Dit kan zowel voor tijdelijke invulling zijn van benodigde capaciteit als voor langdurige projecten. Hoe complex of omvangrijk uw vraagstuk ook is op het gebied van Access en .NET, Have-IT heeft professionals voor u beschikbaar om uw projecten deskundig uit te voeren. Enthousiaste professionals die graag voor u aan de slag gaan. Bekijk onze referenties en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

ArboBackOffice

Verzuimmanagement is maatwerk en vraagt om een persoonlijke aanpak. De ArboBackOffice applicatie stelt zich flexibel op door uw gegevensverwerking te automatiseren zonder concessies te doen op kwaliteit en flexibiliteit. Dit betekent bijvoorbeeld dat u geautomatiseerd kunt factureren maar dan wel volgens de tarieven die u met uw klant bent overeengekomen.

Download factsheet ArboBackOffice

Have-IT werkt onder andere voor