Have-IT ontwikkelt planningsmodule voor accountantskantoor

2 juni 2017

Have-IT heeft een planningsmodule ontwikkeld voor een middelgroot accountantskantoor, die een overzichtelijke planning per klant mogelijk maakt. Door de grafische interface zijn belangrijke deadlines zoals aangiftes, per klant met een kleurtje duidelijk aangegeven. Daarnaast wordt de einddatum per activiteit getoond. Dit biedt een overzichtelijke weergave van de status per klant en tevens een overzicht van alle deadlines.

Het accountantskantoor werkt met het softwareprogramma Infine, dat financiële rapportages samenstelt. Aanvullend aan deze software was er behoefte aan een toepassing die grafische interface van de planning mogelijk maakt. De nieuwe planningsmodule biedt hiervoor de oplossing. Deze webapplicatie is gekoppeld met Infine en is ontwikkeld in Microsoft.NET.

De planningsmodule onderscheidt zich door de grafische interface. Per medewerker wordt een planning gemaakt, wat in een grafisch overzicht wordt weergegeven. Dit biedt een duidelijk totaaloverzicht, waarin de voortgang per klant te zien is. Daarnaast kunnen medewerkers hun status aangeven, waardoor ook het overzicht per medewerker bewaard blijft.

Terug naar nieuwsoverzicht