Senior Java Ontwikkelaar

Wie ben jij?
Jij bent een ambitieuze, gedreven, zelfstandige Java ontwikkelaar met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en je strepen inmiddels verdiend als het gaat om oplossing- en klantgericht maatwerk te maken voor opdrachtgevers. Je hebt al een flink aantal projecten zelfstandig afgerond en opgeleverd.
Je bent ook proactief en kunt goed mee te kunnen denken in de ontwerpfase. De projecten zijn zeer belangrijk voor de eindklant en verantwoordelijkheidsgevoel van de kandidaat voor het eindresultaat is dan ook erg belangrijk

Wat ga je doen?
Begeleid door ons of geheel zelfstandig ga je aan de slag bij diverse klanten op nieuwe of bestaande projecten als Java ontwikkelaar. Heel hands-on en dus vaak in direct contact met de mensen die met jouw software moeten werken. Naast programmeren vormt communicatie met de klant dus een belangrijk onderdeel van ons werk. Dit geschiedt op diverse niveaus, van functioneel beheerders tot en met de directie. Onze klanten bevinden zich door geheel Nederland.

Wat vragen wij?
• Minimaal hbo werk- en denkniveau, in de richting van software-engineering.
• Je hebt werkervaring als Java ontwikkelaar.
• Je hebt een passie voor open source software en experimenteert hier graag mee.

Overig (pré’s)
• Rijbewijs B.
• Bekend zijn met het opstellen van een Functionele- en Technische Omschrijving.

Wat krijg je er voor terug?
Ruimte jezelf verder te ontwikkelen en bij te blijven met de laatste technieken. Je krijgt de kans een belangrijke rol te claimen in het verdere succes van onze online applicaties. En daarbij zijn we een open en informele organisatie, waardoor je inzicht krijgt in en betrokken wordt bij alle aspecten van ons bedrijf.

Meer weten of interesse in deze functie?
Neem dan contact op met Jan van Halteren, te bereiken op 0318 – 624 719 of mail je sollicitatie met CV naar info@have-it.nl 
Ook ZZP-ers worden uitgenodigd om te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Have-IT werkt onder andere voor