Over ons

Have-IT is al sinds 2003 gespecialiseerd in het detacheren van ervaren professionals en het leveren van (in eigen beheer ontwikkelde) hoogwaardige ICT-oplossingen. Wij bieden maatwerk oplossingen voor bedrijven in diverse sectoren, waaronder de overheid, financiële dienstverlening, industrie en zorg. Onze focus ligt op het leveren van gekwalificeerde professionals die direct kunnen bijdragen aan het succes van uw projecten.

Onze kernwaarden

Bij Have-IT staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze kernwaarden vormen de basis van onze dienstverlening en begeleiden ons in alles wat we doen.

Expertise

Sinds 2003 bieden wij diepgaande kennis en ervaring in ICT-diensten.

Maatwerk

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw sector.

Betrouwbaarheid

Onze gekwalificeerde professionals zorgen voor continue kwaliteit en succes in uw projecten.

Flexibele IT-talenten

In een snel veranderende wereld waar technologische innovaties elkaar in hoog tempo opvolgen, is het van cruciaal belang om de juiste talenten aan boord te hebben. Wij begrijpen de behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid in de ICT-sector en streven ernaar om u te voorzien van de beste professionals die passen bij uw specifieke projectbehoeften.

Als uw strategische IT-partner denken we graag met u mee over uw capaciteitsvraagstukken en helpen we u de juiste talenten te vinden die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de ICT-sector, zijn we klaar om uw organisatie te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Onze diensten

Vacatures bij Have-IT

Of je nu een doorgewinterde IT-professional bent, ZZP-er of aan het begin van je carrière staat, bij Have-IT bieden we een fijne werkomgeving, goede voorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We komen graag in contact met talenten die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.

Kennismaken?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Have-IT voor jou of jouw organisatie kan betekenen!

Contact opnemen